Webinaarinauhoite: Kehitystiimien johtaminen etätyöaikana 5.11.2020

Tässä ilmaisessa webinaarissa opit kuinka saat tiimisi toimimaan tehokkaasti myös etätyöaikana ja saavutat jopa 900% tuottavuusedun suhteessa tiimiin, joka ei ole näitä oppeja hyödyntänyt.

Webinaarissa käsitellään mm. parhaita käytäntöjä ja vinkkejä seuraaviin: 

  1. Sosiaaliset suhteet: Kuinka sosiaalisia suhteet saadaan toimimaan ja hiljainen tieto välittymään.
  2. Kulttuuri ja sitoutuminen: Kuinka yrityksen kulttuuri pidetään elossa ja työntekijät sitoutuneina.
  3. Johtamistyyli: Mikä johtamistyylit toimii, ja mitkä tutuista ovat sen sijaan myrkkyä etätiimeissä.  
  4. Mielenterveys ja motivaatio: Kuinka pysyt ja pidät tiimin henkisestä terveinä kun seinät tuntuvat kaatuvan päälle.
  5. Kommunikaatio-ongelmat ja niiden välttäminen: Digikanavien kommunikaatio-ongelmat ja niiden välttäminen.
  6. Mittaaminen ja yli- ja alisuoritujien ohjaaminen:  Kun työntekijät eivät ole silmien alla, täytyy suoritusta mitata, mutta miten? Entä yli- ja alisuoriutujat? Kuinka ohjataan, vältetään loppuunpalaminen ja toisaalta vätystely.

Webinaarin esimerkeissä korostuvat ohjelmistokehitystiimit, mutta opit ovat helposti sovellettavissa myös muihin tiimeihin.

Kouluttaja: Olen Paavo Pauklin, ohjelmistokehityksen ulkoistuskonsultti. Olen 9 vuoden aikana rakentanut lukemattomia etätiimejä monen kokoisille yrityksille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Puolassa ja Yhdysvalloissa. Olemme yhdessä asiakkaideni kanssa oppineet paljon kuinka etätiimit saadaan todella toimimaan. Erot ovat huimia. Parhaimmillaan olemme saaneet nostettua tiimin tuottavuutta 900%!

Tässä webinaarissa en puhu ohjelmistokehityksen ulkoistuksesta vaan jaan niitä kokemuksia joita minä ja asiakkaani ovat matkan varrella etätyöstä oppineet, jotta sinun ei tarvitsisi oppia samoja asioita kantapään kautta.